Beste plekken om uit te gaan in Rotterdam

Je bent eindelijk bij je vrienden en je mag weer uitgaan. Maar je weet nog niet waar je dat moet doen. We hebben allemaal moeilijke periodes gehad vanwege corona, maar nu is het tijd om uit te gaan

Waar uit te gaan in Rotterdam


Meestal gaan we wel graag naar bars of clubs maar ook omdat mensen graag een restaurantje pakken. Na onze show gaan we meestal eten bij een van onze leden of we gaan wat drinken met de jongens. Dan kunnen we ons omkleden en dan gaan we ‘s avonds naar de show van een paar vrienden kijken. We spelen ook graag in andere clubs om wat te drinken en gewoon te zien hoe de mensen reageren. Heb je het gevoel dat je nu begrijpt hoe het is om homo te zijn omdat je vroeger als een homo hebt geleefd? Ik denk dat als je leeft als een homo je weet waar het vandaan komt. Het is niet nieuw, het is niet dat we net dezelfde dingen hebben meegemaakt of dat we iets nieuws hebben geleerd. We leven al jaren zo. Zelfs ik weet niet hoe het zou zijn om hetero te zijn. Vertel ons over je romantische leven.

Wat mag je drinken?


Ok! Laten we deze eens proberen: -Rooftops -Tavernes -Jocks -Pubs -Barcelona Welke drankjes kan je hier drinken? – Bier (normaal Hoegaarden, maar je kan het hebben) – Wijn (grote keuze hier: check “Freek”, “Bollenzuijken”, “Dommelen”) – Zoethoutthee – Mimosa’s – Sinaasappelsap met aperol – Wodka gemixt met Sprite (heel lekker met cider) – Margarita – Sex op het strand (soylent) – Bier – Vlees Welke muziek kan je hier horen? – Topmuziek (experimenteel, folk, techno, underground, etc) – Hiphop en Reggae – Wereldmuziek – Disco – Pop en Bossa Nova Welke kleding kun je dragen? – Boardshorts – Shorts en topjes – T-shirts – Blouses – Jasjes en petjes – Ondergoed (normaal, slip, bikini, etc) – Schoudervullingen (om verbranding te voorkomen) Wat zijn de gevaren hier?

Het nachtleven


De toekomst van een situatie lezen is riskant. Het kan negatief zijn, maar als het positief is, zul je het onthouden en er in de toekomst heilzame dingen uit putten. Het is niet mogelijk de toekomst te voorspellen, maar je kunt deze methode wel gebruiken om vertrouwd te raken met bepaalde elementen en omstandigheden in het heden. In dit artikel hebben we een set van 13 vragen gegeven die je aan je vrienden in Rotterdam kunt stellen om te voorspellen hoe zij een bepaalde situatie in de stad zien. Elke vraag zal je een standpunt geven over wat de persoon denkt. Het stellen van deze eenvoudige set vragen kan van groot nut zijn. De onverwachte vragen zouden je het geheim kunnen geven of je naar een betere manier kunnen leiden om Rotterdam te waarderen.