Wat te doen als je je verveelt?

W

Het is heel vervelend als je je verveelt. Daarvoor heb je een heleboel dingen nodig, zodat je er in je hoofd niet mee bezig hoeft te zijn.

1. Ga snel naar buiten

2. Schreeuw. 3. Maak geluiden, we bellen de politie 4. 4. Ren weg, in slow motion, val, raak de grond, sta op 5. Ren weg, val, raak de grond, sta op, sta op, ren weg, ga water halen, haal nepbloed, droog je handen en kijk of ze iets zeggen 6. Laat de lichten van het videospel iets belachelijks doen, laat alles zappen, bevries elk menselijk wezen voor een half uur 7. Maak een masker van papier, verf, lijm, stukjes tape, wat dan ook 8. Maak een geluidsmachine voor je kamer met een geluidssignaal. 8. Maak een geluidsmachine voor je kamer met een vinylplaat, een ipod, een nepscheet, een ketting van spijkers, water en houtsnippers 9. Ga Skittles eten. Begin te kauwen op Skittles 10. Ga naar een concert 11. Feest! 12. Studeer 13. Plezier maken 14. Tennis spelen 15. Dansen 16. Oefenen 17. Opruimen 18. Vrienden kijken 19. Kijk een film 20. 20. Maak een afspeellijst

2. Ga op reis

Ik hou er niet van om zomaar plannen te maken. Ik maak graag plannen om voorbereid te zijn, maar het is heel vaak tijdverspilling omdat dingen niet gebeuren. Ga dus op reis of maak gewoon een uitstapje van een dag of twee in de omgeving waar je woont. 3. Neem een pauze Tegenwoordig werken we te veel. We proberen alles tegelijk te doen. Je moet een pauze nemen en je gedachten ergens anders heen laten gaan. Zelfs 15 of 30 minuten is genoeg. Je moet je hoofd leegmaken en iets anders voelen. U kunt een douche nemen of een wandeling maken. 4. Maak contact met je gevoelens Als iets je dwars zit, aarzel dan niet om het aan iemand te vertellen. Alleen zijn is niet goed voor je. Als u de tijd neemt om over uw gevoelens na te denken, zult u in staat zijn om datgene wat u dwars zit te overwinnen. 5.

3. Ga een stukje rijden

Een ritje maken kan je helpen te begrijpen waar je bent en welke richting je uitgaat. U kunt ook tijd doorbrengen met uw dierbaren of gewoon alleen rijden, wat u helpt om van uw leven te genieten. 4. Doe puzzels Verveel je je? Ga dan voor een puzzel of wat wiskundeproblemen. Je zult verbaasd zijn over hoeveel je over de wereld leert door je in te spannen. 5. Bewegen Als je je verveelt, moet je proberen een fysieke activiteit te vinden die je helpt te ontstressen. Maak een wandeling of als je een gewichtsmachine hebt, gebruik die dan. Het zal je minder saai maken en het zal je gezondheid verbeteren.

4. Spreek af met je vrienden

Als je je verveelt op school moet je tijd doorbrengen met je vrienden. Het is de enige reden dat je niet alleen maar in je huis zit en wegkwijnt. Misschien zit je daar wel tot je vrienden je roepen. 5. Probeer de dame naast je op te vrolijken Het is oké om een dame naast je te hebben die een hekel aan je heeft. Ze doet tenminste iets zodat je haar kunt opvrolijken. Een manier om je buurvrouw op te vrolijken is door aardig tegen haar te zijn, zodat ze je meer liefde kan tonen. 6. Ga naar buiten Net zoals de titel al doet vermoeden, is naar buiten gaan de beste manier om afgeleid te worden van het verveeld zijn. Als je de hele dag in je kamer vastzit, sta je misschien wel op het punt om jezelf van kant te maken. 7. Nodig vrienden uit voor wat buitenspelletjes Als je je verveelt in de middag, heb je misschien veel tijd om naar buiten te gaan en wat buitenspelletjes te spelen.

Life is like riding a bicycle. to keep your balance you must keep moving

Albert Einstein

Response (0)
  1. D
    Declan Koss 14 April 2021

    Nemo rerum cum numquam itaque dignissimos sed amet molestias. Consequatur eius repudiandae sapiente doloremque. Animi occaecati occaecati nostrum blanditiis enim sint. Soluta qui inventore voluptas quae quidem aut ex eos.

  2. J
    Junius Hane 28 October 2021

    Aut et aperiam et voluptatum vel nihil. Repellendus sunt cumque ipsa qui voluptatem accusamus. Voluptas quia similique totam sint mollitia minima.

Leave a comment
Your email address will not be published. Required fields are marked *