Rotterdam Archiguides

W

Ontdek de veelzijdige architectuur van Rotterdam per fiets, te voet of per bus. Onder leiding van een enthousiaste en deskundige gids kom je langs verschillende architectonische hoogstandjes in dé architectuurstad van Nederland. De naoorlogse wederopbouw van de stad, de recente ontwikkelingen op de Kop van Zuid, het komt allemaal aan bod tijdens de rondritten, fietstochten en wandelingen van Rotterdam Archiguides. Een paar voorbeelden: de fietstocht Morgen in Rotterdam brengt je in toekomstig Rotterdam.

Deze fietstocht voert langs de nieuwe bouwprojecten, met het gebied aan weerszijde van De Maas als voornaamste locatie, zoals het Lloydkwartier, Waterstad en de Kop van Zuid. Te voet kun je bijvoorbeeld kiezen uit de binnenstadswandeling of Kop van Zuidwandeling. Ook per bus kun je verschillende routes langs oude en nieuwe architectuur afleggen. Voor meer informatie kijk op de website www.rotterdam-archiguides.nl